Торта в микровълновата фурна за 5 мин.

Торта в микровълновата фурна за 5 мин.

Време за приготвяне: 10 мин

Търсите вкусен и бърз вариант десерт? Добра рецепта, как да готвя торта в микровълновата фурна за 5 минути. Когато гостите на прага, този cupcake ще се превърне в чудесен вариант. Вие без труд готви десерт.

Начин на приготвяне:

Бърз сладкиш от фурни по нищо не отстъпва на обикновения от фурната. А за да го направи, вие не трябва да стоят дълго време от плочата. Само пет минути за подготовка на всички съставки, пет минути на выпекание — и вие ще имате вкусния десерт. За приготвяне на нуждаете се от: брашно, захар, яйца, мляко, масло, содата и какаото. Продължете.

Необходими продукти:

  • Брашно — 4, Чл. лъжици
  • Захар — 4, Чл. лъжици
  • Яйце — 1 Брой
  • Мляко — 3 Ст. лъжици
  • Олио — 3 Чл. лъжици
  • Сода За Хляб — 1 Щипка
  • Какао — 1 Член. лъжица

Брой порции: 4

Как да се готви «на Cupcake в микровълновата фурна за 5 мин.»

Торта в микровълновата фурна за 5 мин - снимка стъпка 1 1. В купа карам на яйца, добавете млякото, захарта, брашното, содата и какаото, се разтопи маслото и се добавят в купата.

Торта в микровълновата фурна за 5 мин - снимка стъпка 2 2. Всички съставки са внимателно се разбърква с размахване или пасатор, за да не е на бучки.

Торта в микровълновата фурна за 5 мин - снимка стъпка 3 3. Купата, в която ще се пече тортата, смазва с масло, така че тя лесно отделялся. Переливаем тестото.

Торта в микровълновата фурна за 5 мин - снимка стъпка 4 4. В микровълнова фурна на максимална мощност десерт се пече 5 минути.

Торта в микровълновата фурна за 5 мин - снимка стъпка 5 5. Извадете от фурни и проверяваме спукан на готовност (за нея нищо не прилипало).

Торта в микровълновата фурна за 5 мин - снимка стъпка 6 6. Готовият сладкиш може да се непосредствено до масата или перемазать сладко, сгущенкой, друг крем.