Тортата бързо, без печене

Тортата бързо, без печене

Време за приготвяне: 30 мин

Искам да ви разкажа как да готвя торта бързо, без печене, който ние помежду си с приятелки по прякор Зеброй. Нежна извара плънка и шоколадови бисквитки — вкусно, толкова е вкусно!

Начин на приготвяне:

Сигурна съм, че това тук е готвене рецепта на тортата-скоро без печене се радвате на първо място всички любители на изящните и красиви на вид десерти. Да, и на вкус, по нищо не се подвеждаме различни покупным торти на шведска маса. Ами и за това колко е проста рецептата-скоро без печене, и да каже не стане — вижте сами!

Необходими продукти:

  • Бисквити шоколад — 300 Грама
  • Извара — 400 Грама
  • Заквасена Сметана — 400 Гр
  • Захар — 150 Грама
  • Желатин — 20 Гр
  • Шоколад — 100 Гр (1 плочка шоколад)

Брой порции: 5-6

Как да сготвим «Торта бързо, без печене»

Тортата бързо, без печене - снимка стъпка 1 1. Желатинът трябва да се разтвори в 50 грама студена преварена вода най-малко за около 40 минути.

Тортата бързо, без печене - снимка стъпка 2 2. Извара перетираем със захар и сметана до хомогенност.

Тортата бързо, без печене - снимка стъпка 3 3. Желатин, когато ще бъде готов — изсипете го в заквасена сметана и разбийте отново всички заедно.

Тортата бързо, без печене - снимка стъпка 4 4. Сега просто слоеве слой бисквити, слой творожного крем, докато съставки, да не свършат. Ще изпратим в хладилник до втвърдяване.

Тортата бързо, без печене - снимка стъпка 5 5. Шоколадът се разтопи на водна баня, на вече готовата торта се изсипва и разравниваем. Готово!