Торти за пица

Торти за пица

Време за приготвяне: 1 ч. и 0 мин.

Има много вариации на тази рецепта, вашето внимаю предлагам, може би един от най-лесните. Това е проста операция в приготвянето на тесто без мая няма да ви отнеме излишно време и усилия.

Начин на приготвяне:

Лесен за приготвяне на бездрожжевое тестото стане отлична основа за всяка пица, която искате да готвя.

Как се приготвят торти и за пици, прочетете по-нататък в пошаговом описанието.

Тестото ще бъде лесно, то е добре да завъртя и посреща ви за вашата храна.

На тези торти можете да разпределите всички съставки за вашата пица, те не ще протече или пляскане, тестото ще бъде плътен.

Необходими продукти:

  • Брашно — 400 Милилитра
  • Мляко — 100 Милилитра
  • Сода — 1/2 Чаени лъжички
  • Сол — 1/2 Чаени лъжички
  • Яйца — 2 Броя
  • Олио — 3 Чл. лъжици

Брой порции: 1

Как да сготвим «Торти за пица»

1 В малък капацитет на смесете сол със сода за хляб и добавете брашното, разбъркайте. 2 Вземете отделна купа и там се смесва с други съставки: масло, мляко и яйца, като хомогенна консистенция. В резултат на маса, за да добавите две трети части брашно със сода за хляб и сол, ще се въведе бавно, вымешивая, за да избегнете образуването на бучки. 3 Постепенно добавете останалите брашно и започваме да сгънете тестото вече ръце. 4 Сгънете нашето тестото трябва в продължение на десет минути до образуването на гладък и плътен буца. Нататък оборачиваем полученото тестото с фолио и избутва на 15 минути настрана. 5 Нататък разточете тестото на тази дебелина, както ние искаме, и я поставяме във форма, покрити с пергаментова хартия. И се пече във фурната до готовност. Торти за пици, готови!