Ватрушка в мультиварке

Ватрушка в мультиварке

Време за приготвяне: 2 ч. и 0 мин.

Да се готви ватрушку е възможно не само във фурната, но и в мультиварке. Благодарение на съвременните технологии, не е нужно повече да стоят на печки и контрол на процеса.

Начин на приготвяне:

Вкусна ватрушка в мультиварке в домашни условия се приготвя от традиционните продукти. Я жар в това, че се пече тя слоеве и в завършен вид изглежда просто невероятно! Вътре чийзкейк оказва се плънка от извара маса, яйца и захар.

Необходими продукти:

  • Извара маса със стафиди — 400 Грама
  • Захар — 150 Грама
  • Кокоши яйца — 2 Броя
  • Ванилия На вкус
  • Втасване — 2 Грама
  • Брашно — 2 Чаши
  • Масло — 200 Гр

Брой порции: 6-8

Как да сготвим «Ватрушка в мультиварке»

Ватрушка в мультиварке - снимка стъпка 1 1. Нежна ватрушка с крема сирене още се нарича «Роял». Тя се приготвя в продължение на 1,5-2 часа, но резултатът си струва.

Ватрушка в мультиварке - снимка стъпка 2 2. Смесете в дълбока капацитет извара (извара със стафиди) със захар, ванилия и яйца.

Ватрушка в мультиварке - снимка стъпка 3 3. Разбийте всички размахване или с миксер. Аз винаги използвам най-модерната техника, така че масата е хомогенна, а време — экономилось.

Ватрушка в мультиварке - снимка стъпка 4 4. В отделен контейнер, смесват се с маслото и брашното до получаване на трохи. Маслото може да се реже, а самата маса — «сгънете» с нож.

Ватрушка в мультиварке - снимка стъпка 5 5. Запазваме трохи в тази капацитет да чака своето време.

Ватрушка в мультиварке - снимка стъпка 6 6. Ватрушка е, слоеве, но като за начало увийте стена мультиварки с пергаментова хартия, за да се избегне залепване.Първият слой лежеше на носилка, приминаем ръце. Вторият слой налива рядка маса със стафиди и сирене.

Ватрушка в мультиварке - снимка стъпка 7 7. «Затваряме» отново на първия слой (трохи)

Ватрушка в мультиварке - снимка стъпка 8 8. Определя режим «Печене», и да оставим техниката на 1,5 часа, докато тя не е подал сигнал за готвене екстри.

Ватрушка в мультиварке - снимка стъпка 9 9. Ето това е толкова красива, тя се превръща в провал. Нейният вкус ще оценят дори и капризни sweet зъб.