Заварные пръстени

Заварные пръстени

Време за приготвяне: 45 мин

Заварное ще спечели сърцето на всеки sweet зъб. Можете да ги направите и с плънка, с глазура или да е просто. Това е много добър вариант десерт. Вижте как се приготвя заварные пръстени.

Начин на приготвяне:

Заварные пръстени се приготвят много лесно и бързо. За тях може да се направи абсолютно всеки крем: шоколадов, крем, горски плодове или плодов. А също и много полезно ще бъде да се готви глазура. Този десерт много ще се радвате на децата с оглед интересна форма, и възрастните ще от него във възторг.

Необходими продукти:

  • Брашно — 150 Грама
  • Масло — 150 Гр
  • Вода — 150 Милилитра
  • Сол — 1 Щипка
  • Яйца — 3 Броя

Брой порции: 8-10

Как да сготвим «Заварные на пръстените»

Заварные пръстени - снимка стъпка 1 1. В тенджера поставяме кремообразна масло, сипете вода и добавете щипка сол. Поставяме тенджерата на печката, довежда се до кипене и намаляваме огъня на минимум.

Заварные пръстени - снимка стъпка 2 2. Не махате тигана от котлона, добавете предварително пресятото брашно цялата наведнъж, като непрекъснато се разбърква с лъжица.

Заварные пръстени - снимка стъпка 3 3. Отстранете тенджерата от котлона, малко хладно тесто и да карам едно по едно яйцата, всеки път много добре се разбърква.

Заварные пръстени - снимка стъпка 4 4. В резултат получаваме меко и въздушно тесто, което напълно готов за използване.

Заварные пръстени - снимка стъпка 5 5. Хартия за печене и покриваме още пергамент и с помощта на сладкарски чанта избутват тестото във форма на кръг.

Заварные пръстени - снимка стъпка 6 6. Поставяме хартия за печене за около 15 минути в загрятата до 220 градуса духов шкаф, след това намаляваме температурата до 180 градуса и печете още 15 минути. Извадете от фурната и сервирайте.