Извара маса със стафиди

Извара маса със стафиди

Време за приготвяне: 30 мин

Такава извара лесно може да се сервира се като десерт, а още много обичат децата, дори и тези, които отказват да ядат извара. Пригответе творожную вкусняшку със собствените си ръце — това е лесно.

Начин на приготвяне:

Сладка и ароматна извара маса, а също и със стафиди, това е много полезно и вкусно ястие. Го обичат и децата, и възрастните. Тази маса може да се сложи на «бисквитки», тогава ще се окаже, вид на торта, може да се разпространи към палачинки или бухти. И просто така като десерт да е вкусно. След като прочетете тази проста рецепта, ще се научите как да готвя извара със стафиди.

Необходими продукти:

  • Извара — 500 Гр
  • Масло — 60 Гр
  • Заквасена Сметана — 100 Грама
  • Захар — 2 С.л.. лъжици (на вкус)
  • Ванилова захар — 1 Чаена лъжица
  • Стафиди — 100 Гр

Брой порции: 5-6

Как да сготвим «Извара маса със стафиди»

Извара маса със стафиди - снимка стъпка 1 Стафидите залейте с вряла вода за 10 минути, след което водата се оттича, стафиди и подсушим върху хартиена салфетка.

Извара маса със стафиди - снимка стъпка 2 Сирене, кайма, така че по-късно в средствата за масово не чувствовались зърна.

Извара маса със стафиди - снимка стъпка 3 Поставете в купа крема сирене, кайма. Добавете към него маслото, сметаната и захарта (обикновен и ванилия). Леко разбъркайте.

Извара маса със стафиди - снимка стъпка 4 А сега с помощта на миксера се разбърква всичко, разбийте на пухкава хомогенна маса.

Извара маса със стафиди - снимка стъпка 5 Добавете obsushenny стафиди и се разбърква. След това сложете сместа в хладилник, нека малко се втвърдява.