Извара на фурна със сушени кайсии и стафиди

Извара на фурна със сушени кайсии и стафиди

Време за приготвяне: 1 ч. и 0 мин.

Поглезете себе си и близките ви предлагам е не само вкусен, но и полезен десерт. Прекрасна комбинация от извара със сушени плодове със сигурност ще оценят и възрастни, и деца. С прост и интуитивен рецепта.

Начин на приготвяне:

Пред вас един много готин вариант, как да се готвя творожную готвене с сушени кайсии и стафиди. Тя се получава невероятно нежна и по-сладки благодарение на сухофруктам. Но при желание винаги можете да добавите в тестото захар. Освен това, аромат на цитрусови плодове тук ще има много между другото, така че препоръчвам добавете лимонова кора от един лимон или портокал. Сервирайте тази готвене могат да бъдат както топли, така и съвсем охлаждане, добавянето на сметана или сгущенкой, например.

Необходими продукти:

  • Извара — 500 Гр
  • Стафиди и сушени кайсии — 100 Грама
  • Брашно — 50 Гр
  • Яйце — 1 Брой
  • Ванилова захар — 1 На вкус
  • Кора на цитрусови плодове — 1 На вкус (по желание)
  • Масло — 1 Член. лъжица

Брой порции: 6

Как да сготвим «Извара на фурна със сушени кайсии и стафиди»

Извара на фурна със сушени кайсии и стафиди - снимка стъпка 1 1. В дълбока купа изпратете извара и чук там яйце. Могат да бъдат предварително разтрийте извара през сито, ако имате зърнеста.

Извара на фурна със сушени кайсии и стафиди - снимка стъпка 2 2. Добавете брашното. Можете да използвате и грис, но малко по-малко, за да се пекат не е жилав.

Извара на фурна със сушени кайсии и стафиди - снимка стъпка 3 3. За вкус, добавете захар, ванилия. Всичко е както следва разбъркайте.

Извара на фурна със сушени кайсии и стафиди - снимка стъпка 4 4. Сушени кайсии, нарязани на малки парченца. Сушените плодове могат да бъдат предварително се налива гореща вода, но аз това не го бях правила преди.

Извара на фурна със сушени кайсии и стафиди - снимка стъпка 5 5. Сложете сушени кайсии и стафиди в извара.

Извара на фурна със сушени кайсии и стафиди - снимка стъпка 6 6. Малко жар за наситен аромат.

Извара на фурна със сушени кайсии и стафиди - снимка стъпка 7 7. Жаропрочную форма на четка, както следва масло. Поставете извара и изпратете в предварително загрята до 180 градуса фурна.

Извара на фурна със сушени кайсии и стафиди - снимка стъпка 8 8. Печете до златисто-кафяво за около 35-45 минути.