Кайсии с кисело мляко

Кайсии с кисело мляко

Време за приготвяне: 15 мин

Ако мислите, че кайсии с кисело мляко не може да се готви, тогава грешите. Този коктейл смятат, че е много популярен заради жиросжигающих свойства. Често се приготвя от съвременните дами и тези, които са на диета.

Начин на приготвяне:

Ако искате да направите жиросжигающий коктейл, предлагам да видим как се готви кайсии с кисело мляко и магданоз. Тези съставки в съчетание дават страхотен ефект, а самият коктейл в 100 г продукт съдържа само 30 калории. Тази напитка е по-добре да се пие сутрин и на гладно.

Необходими продукти:

  • Кисело Мляко — 0,5 Литра
  • Кайсии — 4-6 Парчета
  • Магданоз — 10 Грама

Брой порции: 2

Как да сготвим «Кайсии с кисело мляко»

Кайсии с кисело мляко - снимка стъпка 1 1. Този коктейл е по-добре да се ядат сутрин. Той е отличен стартира работа на червата, изчиства и насърчава загуба на тегло за сметка на изгаряне на калории).

Кайсии с кисело мляко - снимка стъпка 2 2. Вземете нискомаслено кисело мляко и изсипете в блендер.

Кайсии с кисело мляко - снимка стъпка 3 3. Кайсии ми внимателно и извличаме семките. Разламываем на половинки и също се поставяме в блендер.

Кайсии с кисело мляко - снимка стъпка 4 4. И най-накрая се прибавят няколко стръка магданоз.

Кайсии с кисело мляко - снимка стъпка 5 5. Разбийте до пълно раздробяване на кайсии и кориандър. Масата трябва да получи хомогенна, с малък пенной шапочкой.

Кайсии с кисело мляко - снимка стъпка 6 6. Кайсии и кориандър придават определен нюанс на нискомаслено кисело мляко. Переливаем в чаша веднага след готвене.

Кайсии с кисело мляко - снимка стъпка 7 7. От посочените съставки се получава две пълни чаши. Ако готвите само за себе си, вземете от всички съставки половината.