Кнедли с голубикой

Кнедли с голубикой

Време за приготвяне: 40 мин

Задължително пригответе тези кнедли с голубикой в домашни условия! Особено в сезона на плодовете, аз веднъж ядох такива кнедли в селото. Всички физически и диво вкусно, силно препоръчвам!

Начин на приготвяне:

Тези кнедли с голубикой в домашни условия — именно това, което ви трябва! Едновременно и десерт, и обяд, и е вкусно и сладко! Но все още не е твърде калорийно, от 4-5 пелмени с пресни плодове вреда, не ще! Така че казвам, как да се направи кнедли с голубикой, пожелавам ви късмет!

Необходими продукти:

  • Брашно — 500 Гр
  • Боровинки — 500 Грама
  • Захар — 100 Гр
  • Яйца — 2 Броя
  • Вода, лед — 200 Милилитра

Брой порции: 4

Как да сготвим «Кнедли с голубикой»

Кнедли с голубикой - снимка стъпка 1 1. Замешаем тестото. Водата предварително се охлаждат в хладилника. Сгънете внимателно, тестото ще туговатое, но еластично.

Кнедли с голубикой - снимка стъпка 2 2. Сгънете тестото на топка, поставете докато в хладилник. Плодове смешаем със захар, но се опитваме да не се нарани, да подхранват плодове.

Кнедли с голубикой - снимка стъпка 3 3. Сега охладени тестото разточете на пласт, с чаша правим едни и същи питки. В центъра на всяка се поставя плънка, край zaschipyvaem.

Кнедли с голубикой - снимка стъпка 4 4. Сварете вода, варете кнедли 2-3 минути във вряща вода, след настилка. Кушаем горещо със сметанкой!