Пита сирене десерт с банан

Пита сирене десерт с банан

Време за приготвяне: 10 ч. и 0 мин.

Уважавам извара като продукт. Той е почти толкова разнообразни, колкото и хляб. В чист вид сирене е неутрална, но се сервират ястия от него, където по-ярка! Вижте как се приготвя пита сирене десерт с банан.

Начин на приготвяне:

Сирене десерти са сами по себе си предизвикват доверие, тъй като винаги е хубаво да се насладите на това, че едновременно и вкусна, и полезна. Съгласен съм, рядко могат да се срещнат хора, които не са подходящи млечни продукти. И ако в десерте има и плодове, този десерт трябва да се записва и да не забравяме и готви!

Необходими продукти:

  • Извара — 500 Гр
  • Мляко — 500 Милилитра
  • Банани — 3 Броя
  • Заквасена Сметана — 150 Гр
  • Захар — 200 Гр
  • Желатин — 40 Грама
  • Ванилия — 1 Брой
  • Шоколад — На вкус

Брой порции: 6

Как да сготвим «пита сирене десерт с банан»

Пита сирене десерт с банан - снимка стъпка 1 Изсипете желатина в желязна купа. Залейте със студено мляко и се слага да набъбне. След това сложете на тих огън и се загрява, като се бърка, докато се разтопи.

Пита сирене десерт с банан - снимка стъпка 2 Докато желатина да се охлади, поставете в блендер извара, захар и ванилия. Разбийте всичко. Докладываем заквасена сметана и разбийте до консистенция на крем. Попълнете охладен желатин и разбийте всичко заедно.

Пита сирене десерт с банан - снимка стъпка 3 Вземете форма за печене. Изсипва се в нея част от желейной извара маса. Поставете отгоре резени банани. Следващият слой отново се налива желе. Така го правим по няколко пъти, докато не приключи маса.

Пита сирене десерт с банан - снимка стъпка 4 Покрийте с желе на филм или на пакет и поставяме в хладилника за половин ден. За да е напълно замразява, желе ще се нуждаят от доста време. След 8 часа можете да се опира. Потопете се в долната част на формата в топла вода за 7 секунди. Рязко се обръщат желе в чиния.

Пита сирене десерт с банан - снимка стъпка 5 Три настърган шоколад. Взех това мляко. Поръсва се отгоре трохи. Отрязани парче. Ето как нашият творожно-бананов десерт изглежда в разрез!