Пита сирене десерт с желатин и плодове

Пита сирене десерт с желатин и плодове

Време за приготвяне: 4 ч. и 0 мин.

Искам да ви предложим забележка чудесен вариант, как да се готвя пита сирене десерт с желатин и плодове. Лек, светъл и апетитен десерт може да се превърне в истинско откритие в семейството ви!

Начин на приготвяне:

Преди сервиране може да украсите кора на цитрусови плодове (ако можете да използвате желе от червени горски плодове, можете да украсите с пресни ягодками, например).

Това е цялата тайна, как да се готвя пита сирене десерт с желатин и плодове. Приятен апетит!

Необходими продукти:

  • Извара — 300 Гр
  • Заквасена Сметана — 2-3 Ст. лъжици
  • Сгущенка — 100 Гр
  • Консерви ананас — 200 Гр
  • Кора от лимон или лимонов сок — 1 Член. лъжица
  • Лаймовое желе — 1 Бр.
  • Желатин — 3, Чл. лъжици

Брой порции: 6-8

Как да сготвим «пита сирене десерт с желатин и плодове»

1 За да започнете, разтваря се в топла вода желатин (според указанията на опаковката). 2 добавете вода и лаймовое или лимоново желе. Можете да използвате също и други вкусове. Смесете желатина с желатин и разбъркайте, както трябва. 3 В дълбока купа сложете изварата, добавете заквасена сметана. Разбийте до хомогенна маса. 4 Добавете кондензирано мляко (количеството е посочено условно, можете да вземете за готвене рецепта творожного десерт с желатин и плодове, повече или по-малко, в зависимост от това, колко обичате сладко :). 5 Консервирани ананаси нарязани на малки кубчета и добавете в извара. Внимателно разбъркайте добре. 6 Залейте желатина с лимонов желе. 7 Когато основата е гладка, леко се премести на нейната форма. Това може да бъде една голяма правоъгълна форма, или можете да го направите пита сирене десерт с желатин и плодове в домашни условия порционно в малки креманках, например. 8 Изпратете се в хладилник за 3-4 часа, докато сместа напълно се втвърдява.