Пита сирене торта с мандарина портокали

Пита сирене торта с мандарина портокали

Време за приготвяне: 2 ч. и 0 мин.

Пита сирене торта с мандарина портокали — чудесна зимна сладкиши в рождественско-новогодишния стил, както и хитър начин за рециклиране на поднадоевших за празници мандарини. Просто и много вкусно!

Начин на приготвяне:

Идеята за приготвяне на този творожного пай с мандарина портокали, възникнали в миналото януари, когато на пресни мандарини вече гледам никой не е искал, а някак да ги рециклират все пак трябва да е било. В крайна сметка, копаене на кулинарни книги и включете въображението, измислих много лесен и бърз за приготвяне, но получения много вкусна пита сирене торта с мандарина портокали. С чайком, да си по пост-празнично настроение — най-то…

:)

Успех в подготовката!

Необходими продукти:

  • Брашно — 200 Гр
  • Яйца — 2 Броя
  • Масло — 100 Гр
  • Захар — 200 Гр
  • Извара — 300 Гр
  • Кисело Мляко — 125 Грама
  • Мандарини — 4 Броя
  • Пудра захар, канела — На вкус

Брой порции: 6-8

Как да сготвим «пита сирене торта с мандарина портокали»

Пита сирене торта с мандарина портокали - снимка стъпка 1 Така че, за да се подготви тестото ни трябват 200 гр брашно, 100 гр захар, 1 яйце и 100 гр масло.

Пита сирене торта с мандарина портокали - снимка стъпка 2 За пълнеж — 300 гр извара, 4 мандарини, 1 яйце, 100 гр захар и 125 гр кисело мляко.

Пита сирене торта с мандарина портокали - снимка стъпка 3 Започваме с приготвянето на тестото. Масло перетираем с брашното на трохи, добавя се захарта и яйцето. Добра кошара и поставяме в хладилник за 40-50 минути.

Пита сирене торта с мандарина портокали - снимка стъпка 4 Докато тестото в хладилника — примемся за плънката. Извара перетираем със захарта, добавят се кисело мляко и яйце.

Пита сирене торта с мандарина портокали - снимка стъпка 5 Разбийте с пасатор до хомогенност. Няма творожных остане на бучки и не трябва.

Пита сирене торта с мандарина портокали - снимка стъпка 6 Затвердевшее извадете тестото от хладилника и распределяем на формата за печене. Простира пръсти, брони (за плънката не се изцеди).

Пита сирене торта с мандарина портокали - снимка стъпка 7 Изсипете тестото нашата плънка, отгоре се поставят резени мандарина.

Пита сирене торта с мандарина портокали - снимка стъпка 8 Пече се около 30-40 минути при 180 градуса. Преди сервиране, ако е необходимо, се поръсва с пудра захар и канела.

Пита сирене торта с мандарина портокали - снимка стъпка 9 Приятен апетит!