Ролки с ябълка от творожного тест

Ролки с ябълка от творожного тест

Време за приготвяне: 4 ч. и 0 мин.

Апетитни ролки за чай — това е една чудесна домашно приготвени сладкиши, която ще се хареса на много хора. Препоръчвам да опитате тази рецепта рулетиков с ябълка от творожного на теста! Много вкусно се получава!

Начин на приготвяне:

Ябълки — това е идеалната пълнеж за сладкиши: слоек, банички, кифли или рулетиков. Нежно творожное тестото прави сладкиши, много вкусно, прилича на нещо сладкиш от маслено тесто. За приготвяне на рулетиков с ябълки от творожного тест съветвам да вземе сладко, ябълки, ако такива няма — тогава добавите повече захар. Още можете да добавите мед на ролки.

Необходими продукти:

  • Извара — 100 Гр
  • Масло — 100 Гр
  • Брашно — 1-1,5 Чаши
  • Ябълки — 2 Броя
  • Канела — На вкус
  • Захар — На вкус

Брой порции: 3-4

Как да сготвим «Ролки с ябълка от творожного тест»

Ролки с ябълка от творожного тест - снимка стъпка 1 За начало разтопете маслото, прибавете към него извара. Подмешайте чаена чаша брашно, добавете сол и захар. Замесете меко тесто. Изпратете го на 3 часа в хладилник.

Ролки с ябълка от творожного тест - снимка стъпка 2 По-късно от 3 часа извадете тестото от хладилника, разделете на 2 части.

Ролки с ябълка от творожного тест - снимка стъпка 3 Разточете всяка част на тънко. Ябълките се обелват от кожата и семена, нарязани на ситно, а може и на ренде се настъргва. Поставете ябълките върху тестото, поръсете със захар и канела.

Ролки с ябълка от творожного тест - снимка стъпка 4 Внимателно завийте тестото с ябълки на рула. Изпратете на фурна (180 градуса) выпекаться до златисто кафяво (около 25 минути).

Ролки с ябълка от творожного тест - снимка стъпка 5 Рула подрумянились, извадете от фурната.

Ролки с ябълка от творожного тест - снимка стъпка 6 Нарязани на малки рула.

Ролки с ябълка от творожного тест - снимка стъпка 7 Готови рула с ябълки от творожного тестото се поръсва с пудра захар преди сервиране. Приятен чай!