Рози от бутер безквасен тест

Рози от бутер безквасен тест

Време за приготвяне: 40 мин

Красиви, оригинални и изключително вкусна — ето, че може да се каже за този десерте! Как да се готви рози от бутер безквасен тест, бързо и вкусно, аз ще говоря сега. Лесно е, опитайте!

Начин на приготвяне:

Искам да ви разкажа как да се направи рози от бутер безквасен тесто в домашни условия. Рецептата е много проста, така че да се справи дори един старт на хозяюшка! Ще се съгласите, че за да се види изненадан и чародейките очите на своите гости и от членовете на домакинството — това е безценно! Така че препоръчвам да се готви. Ако ябълките има «здраво» и от рула падат, препоръчвам ги държи във вряща вода за около 5 минути. Те са меки и лесно ще приемат формата на цвете.

Необходими продукти:

  • Бутер тестото бездрожжевое — 500 Гр (1 пакетче)
  • Ябълки — 3 Броя
  • Захар — 5 Ст. лъжици (аз използвах кафява захар)
  • Канела — 1 Член. лъжица

Брой порции: 5-6

Как да сготвим «Рози от бутер безквасен тест»

Рози от бутер безквасен тест - снимка стъпка 1 1. Ябълки, нарязани на тънки филийки. Колкото по-тънки, толкова по-добре. Сърцевината с камъни премахват.

Рози от бутер безквасен тест - снимка стъпка 2 2. Разточете тестото на пласт, го нарежете по протежение на тънки полосочками. След това се поръсва със смес от захар и канела (аз предварително примесен и измельчила в кафемелачка.

Рози от бутер безквасен тест - снимка стъпка 3 3. Поставете върха на сладки прах резенчета ябълка, като на снимката. След това започваме да се съкрати на руло.

Рози от бутер безквасен тест - снимка стъпка 4 4. Ролки лежеше хоризонтално върху хартия за печене. Ако леко се огъват краищата — ще е много подобен на розочку! Пече се 25 минути на 180 градуса до румяности.

Рози от бутер безквасен тест - снимка стъпка 5 5. Десерт е готов!