Салата с гъби и раци пръчки

Салата с гъби и раци пръчки

Време за приготвяне: 20 мин

Много интересна салата с гъби и раци пръчки в домашни условия предлагам да готвя днес. Невероятна комбинация от съставки, точно достави удоволствие на вас и вашите гости!

Начин на приготвяне:

Това е доста проста рецепта салата с гъби и раци пръчки, който при наличието на всички необходими съставки, да се готви за около 15-20 минути. Ябълка препоръчваме да използвате плътно и кисловатое, за да оттенить с помощта на вкуса на други съставки. Сервирайте ястието възможно, тъй като в салатнике, така и порционно (в тарталетках, например).

Необходими продукти:

  • Рулца от раци — 300 Грама
  • Гъби консерва — 300 Грама
  • Ябълка — 1-2 Парчета
  • Яйце — 3-4 Парчета
  • Магданоз — 1 Връзка (зелен лук, копър, магданоз)
  • Пипер черен — 1 Щипка
  • Майонеза — 1 На вкус

Брой порции: 6-8

Как да сготвим «Салата с гъби и раци пръчки»

Салата с гъби и раци пръчки - снимка стъпка 1 1. Първото нещо, което трябва да изпрати заври яйца — единствената съставка на този ястия, който изисква предварителна готвене. Рулца от раци нарежете и поставете в купа за салата.

Салата с гъби и раци пръчки - снимка стъпка 2 2. След олио консервирани гъби. Ако имате изцяло, след предварително препоръчвам ги нарежете.

Салата с гъби и раци пръчки - снимка стъпка 3 3. Apple кора и решетка на средно ренде. За да плът не затъмнени, може да се използва в рецептата за приготвяне на салата с гъби и раци пръчки малко лимонов сок.

Салата с гъби и раци пръчки - снимка стъпка 4 4. Когато яйца сварились сварени, нарежете ги и ги добавете към останалите съставки.

Салата с гъби и раци пръчки - снимка стъпка 5 5. Остава въпросът за малките: измийте, сухи и нарежете малко пресен лук…

Салата с гъби и раци пръчки - снимка стъпка 6 6. …а също и копър и магданоз. Добавете на вкус смлян черен пипер.

Салата с гъби и раци пръчки - снимка стъпка 7 7. Сега можете да майонеза и салата с гъби и раци пръчки в домашни условия е готов за сервиране. Може предварително да го изпрати в хладилник за полчасика. Приятен апетит!