Ябълков щрудел в мультиварке

Ябълков щрудел в мультиварке

Време за приготвяне: 1 ч. и 0 мин.

Ако вие, както и аз, обичам нежната сладкиши, без излишно е хрупкав корички и много стегнато, за да ви хареса и тази проста рецепта за ябълков штруделя в мультиварке. Вкусна и лесна за готвене на сладкиши!

Начин на приготвяне:

Искам да ви разкаже, как да направите ябълков щрудел в мультиварке в домашни условия. Всичко е доста просто и лесно, така че аз съм прав, абсолютно сигурна съм, че ще успеете. Препоръчвам да опитате всички, които имат само у дома мультиварка! Разбира се, сладкиши в мультиварке често става бледа и не е зажаристой кафяво, но в този случай това е по-скоро плюс, отколкото минус: щрудел се оказва изненадващо нежна!

Необходими продукти:

  • Вода — 100 Милилитра
  • Брашно — 1 Чаша
  • Яйца — 2 Броя (едно — за смазване при печене, едно — в тестото)
  • Олио — 3 Чл. лъжици
  • Ябълки — 3-4 Парчета
  • Мед — 8 Ст. лъжици
  • Лимон — 0.5 Парчета (изисква се само сок)

Брой порции: 4

Как да сготвим «Ябълков щрудел в мультиварке»

Ябълков щрудел в мультиварке - снимка стъпка 1 1. Смешаем в купа яйцето, вода, брашно, растително масло и няколко лъжици мед. Разбъркайте до хомогенност, замесете равно лепкаво тесто.

Ябълков щрудел в мультиварке - снимка стъпка 2 2. За плънката нарязани на ситно ябълки, обрежем всички парчета от кора, а също и твърда вътрешна част с камъни. Польем лимонов сок, за да не потемлели, смешаем с мед и легна на раскатанную тънък торта.

Ябълков щрудел в мультиварке - снимка стъпка 3 3. Сега слепим край питки, като голям кнедли или торта, или скатаем ролката. Разпространението на дъното мультиварки, намажете останалата част от разбитото яйце. В режим «Печене» на половин час се пече от една страна, и още 20 минути — от друга.

Ябълков щрудел в мультиварке - снимка стъпка 4 4. Е, това е всичко: ябълков щрудел в мультиварке е готов. Приятен апетит!