Кюфтета на пара в мультиварке «Редмънд»

Кюфтета на пара в мультиварке

Време за приготвяне: 1 ч. и 0 мин.

Подари ми един мультиварку. Стоеше тя, без дела, да, тук аз и решава да започне в нея да готви. Толкова очарован, че вече се готви по свои собствени рецепти. Предлагам много добра рецепта за пържоли в мультиварке.

Начин на приготвяне:

Как да приготвите кюфтета на пара в мультиварке «Редмънд»? Много просто, сега аз ще споделя с вас моя доказан рецепта. Трудно е да си представим домашно меню, без да котлети, приготвени от различни видове месни продукти, перекрученных в плънката. Различни видове мультиварок имат свой начин за приготвяне на ястия на пара. И ето един от тях.

Необходими продукти:

  • Пиле или индюшиное филе — 700 Грама
  • Хляб — 100 Гр
  • Доматено пюре — 2 с.л.. лъжици
  • Лук — 1 Брой
  • Мляко — 200 Милилитра (за хляб)
  • Подправки — На вкус
  • Сол — На вкус

Брой порции: 15

Как да сготвим «Котлети на пара в мультиварке «Редмънд»»

Кюфтета на пара в мультиварке Пиле или индюшиное месо трябва да се смила до състояние на хомогенна кайма. Аз за това използвам пасатор.

Кюфтета на пара в мультиварке Бял хляб размочите в млякото. Лук, ситно-ситно порубите. Смесете каймата с размоченным мякишем бял хляб и лук до получаване на хомогенна маса.

Кюфтета на пара в мультиварке Към получената маса добавете 2 супени лъжици. супени лъжици доматено пюре. Сега добавете към плънка се малко вода (0,5 чаши), сол, черен пипер. Отново се разбърква/разбийте до хомогенност.

Кюфтета на пара в мультиварке Готвя кюфтета на пара, ние ще в мультиварке «Редмънд». Извадете устройството за приготвяне на ястия в мультиварке на пара. От получения доматен месо форма за банички. Моята капацитет се състои от две части. На всяка има възможност за кюфтета. Приготвяне на пържоли ще се ускори, тъй като страната ще бъде значително по-голям. Според инструкциите, напълнете уреда с вода. На плоча за готвене на пара поставете формира питки. Самата чиния поставете в съд, а по-късно в мультиварку «Редмънд». Включване на режим за готвене на пара. Аз готвя пържоли за 25 минути в режим на «Двойки».

Кюфтета на пара в мультиварке Своя бургери работят вкусни и много апетитни. Доматено пюре значително ще промени цвета на месо. Тъй като ние не се пържи кюфтета, а веднага подготвяме ги за няколко, доматено пюре интересно петна плънка и се прави банички по-вкусно.

Кюфтета на пара в мультиварке Кюфтета на пара в мультиварке «Редмънд» са готови. Приятен апетит!