Лесен пилешка супа

Време за приготвяне: 45 мин

Препоръчвам рецепта за лесен пиле, супа. Това е обилна и питателна, но не прекалено високо-калорични на avon, който дава тласък на енергия. Затова, ако следите за фигурата, съветвам ви да изгори!

Начин на приготвяне:

Пилешка супа — това е не само лесна, но и много полезно и хранително ястие. Особено помага на този на avon по време на настинка или ако не ви е позволено да се яде нищо тежко, пържени или мазни. За да приготвите лека пилешка супа, вземете грудку пилешко (филе), малко картофи, лук и моркови.

Необходими продукти:

  • Пиле — 600 Грама
  • Лук — 1 Брой
  • Моркови — 1 Брой
  • Картофи — 3 Броя
  • Макарони — На вкус

Брой порции: 4-5

Как да сготвим «Лека пилешка супа»

Пиле за супа разделайте, махнете кожата и нарежете излишен мазнини. Изпратете пилето да ври: дайте заври за 10 минути, след това източване на първия бульон. Отново изпратете задушава, дайте отново заври за 10 минути. Междувременно картофи нарежете на кубчета. Извадете пилето от бульон след втората готвенето, изпратете в бульон от картофи. Също така добавете в супата ситно нарязания лук и морковите, настъргани на ренде. Може да ги изпържете, но аз предпочитам просто така да добавите. Ако картофите са почти готови, добавете пастата — те обикновено се варят 5-7 минути. Имах малки под формата на звездички, но спагети или миди също е доста подходящ. Варено пиле се нарязва на малки парченца. Супа със сол и черен пипер задължително. Ако тестени изделия сварились и картофите са готови, добавете пилето в супа, покрийте с капак и намалете огъня. Готовому лесно пиле супа дайте настоятся 5-10 минути, и след това да подаде го на масата. Преди сервиране може да украсите на avon с много зеленина. Приятен апетит!