Пилешки гърди в животновъдството

Пилешки гърди в животновъдството

Време за приготвяне: 1 ч. и 0 мин.

Необичайно решение се готви по този начин пиле, но панировка прави си вкуса на месото се допълва с хрупкава коричка. Това ястие може да бъде отлична алтернатива на жареному или запеченному месо.

Начин на приготвяне:

Много ястия могат да се разнообразите с помощта на панировка. Тя може да бъде различна. В този случай панировка ще бъде от брашно, яйца и галета. Готви месо максимум за 20 минути на слаб огън, а вкусът е свеж — прекрасна!

Необходими продукти:

  • Пилешки гърди — 2 Броя
  • Бисквити панировочные — 50 Грама
  • Брашно — 6 Ст. лъжици
  • Яйце — 1 Брой
  • Сол и черен пипер На вкус
  • Растително масло — 4, Чл. лъжици

Брой порции: 6

Как да сготвим «Пилешки гърди в животновъдството»

Пилешки гърди в животновъдството - снимка стъпка 1 1. Ако имате в хладилника се намира пилешко филе — съветвам ви да я готвя по тази рецепта. На първо място е бързо, а на второ място — вкусно! За начало нарежете месото на парчета, за да отвърне на удара всяка. Размер регулирайте себе си. Например, аз съм споделяне на цяла грудку на 4-5 части.

Пилешки гърди в животновъдството - снимка стъпка 2 2. Отделно разбийте в съда яйце, а на чиниите приготвя се от брашно и галета (за панировка).

Пилешки гърди в животновъдството - снимка стъпка 3 3. Сега правим така: търкаля месо в брашно от двете страни.

Пилешки гърди в животновъдството - снимка стъпка 4 4. След това потопете месото в яйце (и от двете страни).

Пилешки гърди в животновъдството - снимка стъпка 5 5. След това отново бисквити и също и от двете страни.

Пилешки гърди в животновъдството - снимка стъпка 6 6. И едва след това да изпрати пържоли на добре загрят тиган. Се запържва до готовност на умерен огън.

Пилешки гърди в животновъдството - снимка стъпка 7 7. След като на повърхността на месото се появява златист цвят — означава, че нашата пилешки гърди в животновъдството в домашни условия е готов! За това време, докато месото дарилось, има възможност за гарнитура сварете.