Пилешки хапки в животновъдството

Пилешки хапки в животновъдството

Време за приготвяне: 1 ч. и 0 мин.

Пилешки хапки в животновъдството в домашни условия се нарича още пилешки хапки. Приготвя се от мляно или отбивного месо, както също от месо, а се сервират заедно със свежи зеленчуци, билки и сос.

Начин на приготвяне:

Ако обичате кокошка, пилешки хапки в животновъдството в дома ви, със сигурност ще харесат. Към тези малко пилешко наггетсам подходящ пържени картофи, картофено пюре или ориз. Освен това, вкусно-често те са с остър наслада на доматен сос с италиански подправки.

Необходими продукти:

  • Пилешко филе — 2 Броя
  • Брашно — 5 Ст. лъжици
  • Галета — 5 Ст. лъжици
  • Сол и подправки — На вкус
  • Яйце — 1 Брой
  • Растително Масло — 50 Грама

Брой порции: 5

Как се приготвя Пилешки хапки в животновъдството»

Пилешки хапки в животновъдството - снимка стъпка 1 1. За това ястие ще се нуждаем от пилешко филе. Нарежете го на малки продълговати парчета и всяко парче да отвърне на удара.

Пилешки хапки в животновъдството - снимка стъпка 2 2. Така постъпваме с целия месо и едновременно с това подготвяме на подправки. Основно имаме нужда от подправки за пилешко, черен пипер и сол.

Пилешки хапки в животновъдството - снимка стъпка 3 3. Ако искате да направите хапки-дебел, след това победим месо не трябва. Търкаля нарязани парчета в брашно.

Пилешки хапки в животновъдството - снимка стъпка 4 4. След брашно окунаем нъгетс в яйце и след това ги поставяме в галета. Само след това можете да ги пека.

Пилешки хапки в животновъдството - снимка стъпка 5 5. За пържене е по-добре да резервоарът е с високи страни. Изсипва се маслото и оставете да заври, само след това може да изпратите в пържени меса. Се запържва до появата на златист цвят и приемаме в чиния.

Пилешки хапки в животновъдството - снимка стъпка 6 6. Ето такива се получават нашите пилешки хапки в животновъдството в домашни условия. За гарнитура сварете ориз или картофено пюре. Задължително направете лют червен или сливочо-чеснов сос и се насладете на крехко месо хрупкава кора.