Пилешки кълки в ръкава си във фурната

Пилешки кълки в ръкава си във фурната

Време за приготвяне: 35 мин

Ако принадлежа на правилното хранене и не искате да се ядат пържени в растително масло, месо, то тази рецепта е точно за вас. Ароматни пилешки кълки на зеленчуци възглавница— това, от което се нуждаете!

Начин на приготвяне:

Какво може да бъде по-вкусно, ароматно пилета, печени на зеленчуци възглавница? Опитайте се да готвя това ястие у дома. Тук ще намерите подробната рецепта как се приготвя пилешки кълки в ръкава на фурна с моркови, лук и чесън. Зеленчуци придават ножкам специален аромат, допълват вкуса и го правят по-разнообразен.

Необходими продукти:

  • Пилешки долната част на крака — 4 Броя
  • Лук — 1 Брой
  • Моркови — 1 Брой
  • Чесън — 3 Скилидки
  • Сол, черен пипер — На вкус

Брой порции: 4

Как се приготвя Пилешки крачета в ръкава на фурна»

Пилешки кълки в ръкава си във фурната - снимка стъпка 1 Подготовка на всички необходими ингердиенты, чесън, моркови и лук, кори, пилешко долната част на крака, изплакнете под течаща вода и натрийте със сол и черен пипер.

Пилешки кълки в ръкава си във фурната - снимка стъпка 2 Лук кора и прежьте на тънки полухалки или четертькольцами.

Пилешки кълки в ръкава си във фурната - снимка стъпка 3 Морковите нарежете на тънки кръгчета.

Пилешки кълки в ръкава си във фурната - снимка стъпка 4 Чесън порубите резени.

Пилешки кълки в ръкава си във фурната - снимка стъпка 5 Сгънете в ръкав зеленчуци, а върху тях поставете пилешки кълки. Завържете ръкав от двете страни и изпрати във фурната за 30 минути. За 10 минути, докато омекнат ръкав отгоре нарежете, за да пиле формира румяная кора.

Пилешки кълки в ръкава си във фурната - снимка стъпка 6 Готови пищяла изсипва се в чиния, не забравяйте и за плодовете, те се оказаха много вкусни. Приятен апетит!