Пилешки кълки във фолио

Пилешки кълки във фолио

Време за приготвяне: 2 ч. и 0 мин.

На вашето внимание един от моите най-любими рецепти — пилешки кълки в станиол: идеален вариант за най-простата, но вкусна и обилна вечеря на голяма компания. Радвайки се сега!

Начин на приготвяне:

Пилето се притеснявам — това е талант трябва да имат: няма нищо по-лесно, отколкото да се пече пилето. За приготвяне на пилешки крака във фолио не е задължително едни крака да го вземе, може да пищяла използвате, може да се приготви по същия начин крилца, дори. Задължително приготвя се по рецепта на своя марината — покупната не е толкова вкусна. Радвайки се на рецепта със снимка.

Необходими продукти:

  • Пилешки крака — 1 Килограм
  • Чесън — 2-3 Скилидки
  • Бяло вино — 3-5 Ст. лъжици
  • Горчица — 3, Чл. лъжици
  • Мащерка — 1 Ч.л.
  • Сол — На вкус

Брой порции: 3-4

Как се приготвя Пилешки крачета в станиол»

Пилешки кълки във фолио - снимка стъпка 1 Подгответе съставки.

Пилешки кълки във фолио - снимка стъпка 2 Правим марината: смесват се с вино, горчица, счукан чесън, мащерка и сол.

Пилешки кълки във фолио - снимка стъпка 3 Трупа крака, поставете в хладилника за половин час или час.

Пилешки кълки във фолио - снимка стъпка 4 Във форма за печене се разстила на фолио. Гъста, че никъде нищо не е протекло.

Пилешки кълки във фолио - снимка стъпка 5 Плътно поставете крилца. Поставяме във фурната, затворете фолио, за 40-45 минути.

Пилешки кълки във фолио - снимка стъпка 6 В края на отваряне на фолио, дайте пиле поджариться. Проверяваме готовността на клечка за зъби. Нашите крака пиле във фолио готови! Сервирайте с картофи. Приятен апетит!