Пилешко в сметана в мультиварке

Пилешко в сметана в мультиварке

Време за приготвяне: 1 ч. и 0 мин.

Пилешко в сметана в мультиварке — това е чудесно диетично ястие за тези, които следят за здравословна храна. За сметка на сметана, пиле става мека и нежна, а домати — добавете богатство ястие.

Начин на приготвяне:

Диетични храни — това е много важен момент, за тези, които наистина изпитват по отношение на здравословен начин на живот и правилното хранене. Именно такава диета, рецепта, искам да ви разкажа. На вашето внимание една проста рецепта за приготвяне на пилешко в сметана в мультиварке. Крем за рецепта са необходими киселини. В идеалния случай използвайте 30 – 35% мазнини. Се е случило, че се подготвя и с 10 – 20%, добавяйки в края на малко нишесте, за да се сгъсти. Оказва се, също е вкусно. Късмет!

Предназначение: За обяд / вечеря

Основна съставка: Птица / Пиле / Млечни продукти / Сметана / Пилешко филе

Ястие: Топли ястия

Храна: Диетично хранене

Брой порции: 2-3

Как да сготвим Пиле в сметана в мультиварке»

Пилешко в сметана в мультиварке - снимка стъпка 1 Пилешко филе внимателно изплакнете и изсушете. След това, нарязани на части парчета.

Пилешко в сметана в мультиварке - снимка стъпка 2 Помидорки измийте и нарежете на малки парченца. Ако кожата е твърда — по-добре махнете.

Пилешко в сметана в мультиварке - снимка стъпка 3 В купа мультиварки сложете филе и домати, налива сметана. Сол и черен пипер на вкус, добавете подправки. Разбъркайте всичко внимателно.

Пилешко в сметана в мультиварке - снимка стъпка 4 На мультиварке изберете програма за «Задушаване» за 40 минути.

Пилешко в сметана в мультиварке - снимка стъпка 5 Готови пиле преместете от купата в чиния, украсете с пресни подправки и сервирайте!

Пилешко в сметана в мультиварке - снимка стъпка 6 Приятен апетит!