Пълнеж от пилешко месо за пай

Пълнеж от пилешко месо за пай

Време за приготвяне: 1 ч. и 0 мин.

Пълнеж от тортата може да бъде най-разнообразна. В този случай — това е кокошка, които могат да бъдат допълнени с гъби и кашкавал. Плънката трябва да е задължително заливаться сос, за да е по-сочна.

Начин на приготвяне:

Най-важното във всяка кръгова — това му е подвеждащ. Тя може да бъде различна: солена и сладка, зеленчукови и месо — по желание на клиента. Не се страхувайте да експериментирате и да се съчетаят съставки. В нашия случай плънка ще традиционна плънка от пилешко месо за торта в домашни условия.

Необходими продукти:

  • Пилешко филе — 400 Грама
  • Гъби — 200 Гр
  • Сирене — 150 Грама
  • Лук — 1 Брой
  • Сол и черен пипер — 1 Бр.

Брой порции: 8

Как да сготвим «Плънка от пилешко месо за пай»

Пълнеж от пилешко месо за пай - снимка стъпка 1 1. Ако решите да се готви торта, пълнеж за него може да бъде най-различна. Най-често готвачи избират месо, птиче месо или гъби с кашкавал. Така и в нашия случай.

Пълнеж от пилешко месо за пай - снимка стъпка 2 2. Веднага пържени гъби с лук, а след това вече пилешко филе. ти може да се приготвя по два начина: заври или печено.

Пълнеж от пилешко месо за пай - снимка стъпка 3 3. След готвене на месо и гъби, трябва да направите плънката. За това трябва малко: яйца и сметана. Разбийте маса до хомогенност и изсипете пай.

Пълнеж от пилешко месо за пай - снимка стъпка 4 4. Пай с такава плънка се превръща не само много вкусен, но и изключително богата и в същото време нежна.