Предястие от пилешко филе

Предястие от пилешко филе

Време за приготвяне: 1 ч. и 0 мин.

Ако по носа — някой празник, а вие искате да изненадате гостите нещо нестандартно, след това предястие от пилешко месо, приготвени в домашни условия — това, което трябва. Такъв вашите гости не сте опитвали.

Начин на приготвяне:

Обикновени меса на празничната маса, никой няма да се изненада, че не си нито нарезай. Това ли сделка — предястие от пилешко филе, варени със собствените си ръце. Не може да се съмнява, че такава закуска ще предизвика истински интерес у вашите гости. Интересно? След това проста рецепта закуски от пилешко филе — на вашето внимание!

Необходими продукти:

  • Филе от пиле — 4 Броя
  • Растително Масло — 1/2 Чаша
  • Лимонов сок — 2 с.л.. лъжици
  • Сос «Шрирача» — 2 Ст. лъжици (приготвя от подкопченного чили (половината от състава), чесън, захар, сол и оцет, се заменя с пикантен сос на основата чили)
  • Бекон, нарязване — 400 Грама
  • Захар тръстика — 1 Чаша

Брой порции: 5-6

Как да сготвим «Мезе от пилешки филе»

Предястие от пилешко филе - снимка стъпка 1 1. Пилешко филе, нарязани на кубчета, размер на 2,5 на 2,5 виж Поставете филетата в съда, стъклена купа или плик пакет за мариноване. В мисочке разбъркайте масло, лимонов сок и сос «Шрирача». Изсипете сос за пиле и внимателно се разбърква. Изпратете на час в хладилника се маринова.

Предястие от пилешко филе - снимка стъпка 2 2. След един час включете фурната се загрява до 170 градуса. Всяко парче пилешко филе вятър ивица бекон, закрепете на клечка за зъби, търкалят се в тростниковом сахара и изпращайте на застеленный пергамент хартия за печене.

Предястие от пилешко филе - снимка стъпка 3 3. Пече се на закуска от пилешко месо в предварително загрята фурна в продължение на 20-30 минути, хартия за печене и сложете в средата. В процеса на приготвяне на парчета включете. Времето за готвене зависи от фурната, но имам около излиза на 8 минути от всяка страна. Бекон трябва да станат хрупкави. Приятен апетит!