Задницата пържола от пилешко месо

Задницата пържола от пилешко месо

Време за приготвяне: 1 ч. и 0 мин.

Задницата пържола от пиле — съблазнителни парче месо, запанированный в галета и пържени в тиган. За гарнитура ще подхождат на всичко, което ще можете да излезе с: тестени изделия, ориз, картофи, пюре, или просто салатик.

Начин на приготвяне:

На вашето внимание — най-лесният готвене рецепта ромштекса от пиле. Хубаво парче месо никога не ще бъде излишно на масата. Ето и задницата пържола пилешка се оказва незаменим горещо ястие, идеално подходящ за всеки гарниру. Можете да разнообразите рецепта, се приготвя месото не само в галета, но и под хрупкава коричка, сирене. Късмет!

Необходими продукти:

  • Пилешко филе — 300-400 Грама
  • Галета — На вкус
  • Сол и черен пипер На вкус
  • Чесън — 2 Скилидки
  • Олио — 2 Чл. лъжици

Брой порции: 3-4

Как да се готви «на задницата пържола от пилешко месо»

Задницата пържола от пиле - на снимката стъпка 1 Пилешко филе, нарязани на месните порции. Сол и черен пипер от всички страни, може да добавите любимите си подправки. Оставяме пилето за 1 час, за импрегниране, след това ромштексы покрита с галета и от двете страни.

Задницата пържола от пиле - на снимката стъпка 2 Загрейте в тиган олио, леко се запържва нарязания на ситно чесън (за да се появи миризма). Поставете ромштексы и ги запържете от двете страни до златисто кафяво.

Задницата пържола от пиле - на снимката стъпка 3 Сервирайте ромштексы на масата заедно с гарнитура. Приятен апетит!