Макаруны

Макаруны

Време за приготвяне: 50 мин

Макаруны – много вкусни френски сладкиши, състоящи се от две печений, съединените шоколад. Тестото за бисквити, приготвени от бадемова брашното и белтъка. Много вкусно лакомство!

Начин на приготвяне:

Макаруны — много готин десерт, който съм готов да има през целия ден. Същото важи и за тях, мислят и жена ми и децата и всички-всички наши гости да

:) се Различават те влизане. Многообразие от хранителни оцветители ни на ръка. От цветастее макаруны, толкова те стават по-желани и по-вкусно. Наистина страхотна украса на всяка празнична маса или чай! Кой е приготвил — не бъдете мързеливи, за да оцени рецептата макарунов в коментарите. Благодарим ви!

Необходими продукти:

  • Яйчен протеин — 3 Парчета (отлежали в продължение на 28 часа)
  • Захар — 1/4 Чаша
  • Сладкарница захар — 2 Чаши
  • Бадем брашно — 1 Чаша
  • Хранителен оцветител — 2 Ст. лъжици
  • Шоколадова паста Nutella — 100 Гр

Брой порции: 10

Как да сготвим «Макаруны»

Макаруны - снимка стъпка 1 В купа с помощта на миксер bosch.между разбийте белтъците със захар. Те трябва да увеличи и да запази своята форма. Добавят хранителни оцветители.

Макаруны - снимка стъпка 2 Трябва да се окаже ето на такава красива пяна.

Макаруны - снимка стъпка 3 Миндальную брашно и пудра захар пресейте брашното, за да не остават бучки.

Макаруны - снимка стъпка 4 След това сухите съставки добавете към разбитото протеини.

Макаруны - снимка стъпка 5 Шпатула внимателно се разбърква.

Макаруны - снимка стъпка 6 Тестото се измества в сладкарница или обикновена найлонова торбичка.

Макаруны - снимка стъпка 7 Върху хартия за печене голяма стела хартия за печене. От тестото с помощта на сладкарски чанта (или обикновена торбичка с отрязан ръб) под формата на черния дроб. Те трябва да получат доста дебели. Даваме ги оставя да престои така на стайна температура за около 20 минути, за да се формира обвивка, която не ще се появят пукнатини на «бисквитки».

Макаруны - снимка стъпка 8 След това загрейте фурната до 150 градуса и да го изпрати выпекаться бисквитки в продължение на 15-20 минути. След това извадете бисквити, охлажда я и след това на плоска страна макаруна парцел малко шоколад, паста Nutella и склеиваем им. Готово! Съхранява макаруны в хладилника:)