Крабовый салата с броколи и на българските черен пипер

Крабовый салата с броколи и на българските черен пипер

Време за приготвяне: 20 мин

Богата, оригинални и ярки салата с полезни броколи и сочни български черен пипер и украсете всяка маса и разнообразяват вашето празнично меню! Препоръчвам на всички рецептата раци салата с броколи!

Начин на приготвяне:

Обикновено готвя салати с червен пипер и крабовым месо или вместо пипер взимам броколи. Но ето, че се готви и с черен пипер, и с броколи, дори и с крабовым месо — опитах за първи път! Ако мислиш, че чушки и броколи перебьют вкус на раци месо — не се притеснявайте, те го оттенят, и всички заедно ще бъде по вкуса на много оригинално и необичайно! Между другото, да се готви крабовый салата с броколи и български пипер, можете да вземете за празнична варианта раци месо, както и за ежедневна варианта са подходящи обикновените рулца от раци.

1. Броколи за начало се вари. Броколи може да бъде замразено и прясно. Гответе по-добре в подсолена вода, а след това да не се осолява. Варени броколи демонтаж на розички, ако обичате, да броколи хрустела, след това оставете да къкри за кратко — 5-7 минути.

2. Измиване чушките, ги нарежете на кубчета.

3. Раци месо се нарязва на малки парченца, ако използвате сурими ги нарежете на кубчета.

4. Всички съставки се разбърква.

5. Сезон или майонеза, или заквасена сметана. Може да се смесва с майонеза и заквасена сметана и подправете салатата. Добавете подправки на вкус.

Готов крабовый салата с броколи и на българските черен пипер и сервирайте да бъдат охладени, с гарнитура от зелените или разпространение веднага пиалам за салата. Приятен апетит!

Необходими продукти:

  • Чушки червени — 1 Брой
  • Зелена или жълта чушка — 1 Бр.
  • Рулца от раци или раци месо — 300 Гр
  • Броколи — 1 Бр.
  • Майонеза или заквасена сметана На вкус
  • Подправки — На вкус

Брой порции: 3-4