Расстегаи с рибни консерви

Расстегаи с рибни консерви

Време за приготвяне: 1 ч. и 0 мин.

Да ви кажа как се готви расстегаи с рибни консерви. Опитайте задължително, това ястие е лесно, много вкусно и услуги, отговарящи. Дори и ако не сте приготвени рибни пайове преди това — опитайте се сега!

Начин на приготвяне:

Споделям рецептата за приготвяне на расстегаев с рибни консерви. Всъщност, това е «мързелив» и бърза рецепта: тесто използвам покупное, и риба взимам вече е консервирана в масло и подправки. Така че усилията изобщо не е необходимо! Опитайте и вие, дори ако не е гений за печене, тези расстегаи имате работят за слава!

Необходими продукти:

  • Тестото мая — 600 Грама
  • Скумрия в масло — 200 Гр
  • Ориз — 1 Чаша
  • Вода — 450 Милилитра
  • Лук — 1 Брой
  • Подправки — На вкус

Брой порции: 5-6

Как да сготвим «Расстегаи с рибни консерви»

Расстегаи с рибни консерви - снимка стъпка 1 1. Фигура измити, се напълни с вода и да доведе до готовност на слаб огън. Сол — на вкус. Водата в тенджера пак ще остане, но ще затворете фигура капак, оставете да престои. Лук, докато измельчим и обжарим в растително масло.

Расстегаи с рибни консерви - снимка стъпка 2 2. Сега просто смешаем ориз, риба (която предварително трябва да се простират вилком), пържен лук и подправки. Разбъркайте. Плънката е готова!

Расстегаи с рибни консерви - снимка стъпка 3 3. Тестото имах готов. Аз му го дадох за да се изкачи, обмяла, вымешала. След това е направила питки със същия размер. В центъра на всяка се разстила плънката. Zaschipyvaem край, само не напълно — в центъра да бъде просвет.

Расстегаи с рибни консерви - снимка стъпка 4 4. Отгоре расстегаев аз смазываю масло. Печете в добре загрята фурна 30-40 минути, докато покафенее. Приятен апетит!