Риба с чеснов сос

Риба с чеснов сос

Време за приготвяне: 30 мин

Аз много обичам ястия на скара. Когато няма възможност да се готви в природата, аз използвам тиган скара. Оказва едновременно и вкусна, и полезна. Да ви кажа как се готви риба под чеснов сос.

Начин на приготвяне:

Гответе по-често ястия на скара. Това е много по-полезно и диетичнее, отколкото ако просто се запържва риба обичайния начин в масло. При приготвянето на скара, на практика няма масло. Рибата се получава сочно и много вкусно.

Необходими продукти:

  • Риба — 4 Броя (пържоли)
  • Копър, магданоз, магданоз — 1 Връзка
  • Олио — 2 Чл. лъжици
  • Сол, черен пипер — На вкус
  • Чесън — 1 Скилидка

Брой порции: 4

Как да сготвим «Риба с чеснов сос»

Риба с чеснов сос - снимка стъпка 1 За приготвяне на ястия може да вземе всеки клас риби. Имах реката пъстърва. Рибата се нарязва на пържоли. Всяко парче сол и черен пипер поперчим и обжарим на тиган скара. Преди печене в тиган, трябва да kapnut няколко капки растително масло и намажете самия грил, а след това пека риба.

Риба с чеснов сос - снимка стъпка 2 В купата на блендер сложете връзка копър, магданоз и кориандър. Добавете скилидка чесън, смесете маса до хомогенност.

Риба с чеснов сос - снимка стъпка 3 В чиния сложете парчета риба. Като гарнитура може да се пече или пържени картофи. Риба с гарнитура поставете в чиния. Изсипете получения сос.

Риба с чеснов сос - снимка стъпка 4 Изпратете ястието на масата. Вкусна и ароматна риба, приготвена на скара с великолепен лек сос, който само допълва нейния вкус, е готова.