Рибена супа от сребро сьомга

Рибена супа от сребро сьомга

Време за приготвяне: 1 ч. и 0 мин.

Ухото ще бъде вкусна не само на топлина, но и в домашни условия, особено ако тя се приготвя от няколко разновидности на риба (или една, но качествена). Научете как да се готви рибена супа от сребро сьомга.

Начин на приготвяне:

От сребро сьомга се получава вкусна и подхранващ супа, която на вкус, по нищо не се подвеждаме супа, приготовленному от сьомга или пъстърва, при това цената ще бъде много по приемлемей. Може да се купи цяла риба, се разделят на перките, опашката и главата и се използват за супа, а останалата част се пекат или пържат.

Необходими продукти:

  • Сребърният Салмон — 1 Килограм
  • Картофи — 2 Броя
  • Глава Лук — 2 Броя
  • Ориз — 50 Гр
  • Дафинов лист — 2 Броя
  • Сол и подправки — На вкус
  • Магданоз — 1 Връзка
  • Рафинирано масло — На вкус

Брой порции: 5

Как да сготвим «Рибена супа от сребро сьомга»

Рибена супа от сребро сьомга - снимка стъпка 1 1. Изготвяме всички необходими съставки за приготвяне на супа. От риба отделяне на опашката, главата и перките. Премахване на хрилете, внимателно измийте трупа.

Рибена супа от сребро сьомга - снимка стъпка 2 2. В голяма тенджера налейте вода, поставете рибата, дафинов лист, сол и подправки. 1 глава лук, почистени от обвивката, моя и също се поставя в тенджера. Варете всичко около 20-30 минути.

Рибена супа от сребро сьомга - снимка стъпка 3 3. Втората глава лук, чисти, измийте и нарежете на dice, запържете го в тиган с добавянето на растителни масла.

Рибена супа от сребро сьомга - снимка стъпка 4 4. Фигура измити и, накиснат за няколко минути, картофи чисти, измийте и нарязани на куб.

Рибена супа от сребро сьомга - снимка стъпка 5 5. Готовият бульон се филтрира през двоен слой марля, переливаем го обратно в тенджерата и се очаква до завиране. Поставете измити ориз, картофи и лук, покрийте с капак и варете още 15 минути. Рибни филета, нарязани на парчета и го слагаме в тенджера, ври 10 минути, добавете подправки, билки и подправки. Выключаем огъня и покрийте тенджерата с капак, настояваме половин час и сервирайте.