Сайровый супа

Сайровый супа

Време за приготвяне: 45 мин

Вкус на супата с нарязани консервирани ми запознати още от детството си, го готвят в детската градина, в училище, само майка ми успя да го направи е много вкусна. Ще споделя точно маминым рецепта, как да се готвя сайровый супа.

Начин на приготвяне:

За балансиран режим на хранене в храната трябва да присъстват и месото, и рибата. Често за приготвянето на супа използвам точно консерви, те са по-евтини и да се приготвят много по-бързо, още повече, че не е необходимо да се избере кости и престанете да се тревожите, че един от тях е в поднос. Сайровый супа – това е чудесен вариант за здравословна и питателен обяд.

Необходими продукти:

  • Консервите от сайра — 1 Бр.
  • Глава Лук — 1 Брой
  • Моркови — 1 Брой
  • Картофи — 4 Броя
  • Дафинов лист — 1 Брой
  • Масло — 20 Грама
  • Сол и черен пипер На вкус
  • Подправки — На вкус (магданоз, копър, зелен лук)

Брой порции: 4

Как да сготвим «Сайровый супа»

Сайровый супа - снимка стъпка 1 1. Картофи и моркови чисти, поставя на картофи в студена вода, за да не почернел. След това измельчаю моркови на ренде, а картофи, нарязани на ситни dice.

Сайровый супа - снимка стъпка 2 2. Крушка чисти от обвивката и се измива под студена вода, след това се нарязва на много ситно, за да и чувствах аромата на лук, но не чувствовались парчета.

Сайровый супа - снимка стъпка 3 3. Подправки (магданоз, копър и зелен лук) ми, просушиваю хартиена кърпа и нарязва на ситно.

Сайровый супа - снимка стъпка 4 4. Тенджера с вода, за публикуване на огъня, сложих в нея, дафинов лист. След завиране добавете в тигана нарязани на кубчета картофи се варят 20 минути.

Сайровый супа - снимка стъпка 5 5. След 20 минути се поставят в тиган лук и моркови, добавете размятую вилица сайру и се разбърква, се готви 5 минути.

Сайровый супа - снимка стъпка 6 6. Добавете в супата масло, сол и черен пипер на вкус, поставят ситно нарязан магданоз и се вари още 2-5 минути. Готовата рибена чорба прилагане е задължително горещо.