Салата от черен дроб на треска без майонеза

Салата от черен дроб на треска без майонеза

Време за приготвяне: 45 мин

Пред вас един лесен и невероятно вкусна рецепта за салата с черен дроб на треска без майонеза. — Малко съставки и най-лесният процес на подготовка, както ястие — невероятно.

Начин на приготвяне:

Класическата рецепта за салата с черен дроб на треска без майонеза, тъй като самият черен дроб е доста мазна, а масло с нея, идеална за зареждане с гориво. Ако желаете, можете да използвате малко количество заквасена сметана, ако салатата се поднася не в тарталетках, а на общия съд.

Необходими продукти:

  • Черен дроб на треска — 200 Гр
  • Консерви грах — 3, Чл. лъжици
  • Яйце — 3-4 Парчета
  • Картофи — 1-2 Парчета
  • Кисела краставичка — 1-2 Парчета
  • Сол — 1 Щипка
  • Черен Пипер — 1 Щипка

Брой порции: 4

Как да сготвим «, Салата от черен дроб на треска без майонеза»

Салата от черен дроб на треска без майонеза - снимка стъпка 1 1. За съкращаване на процеса на готвене салатика, сварете картофите в кожите им и яйца, може предварително. Картофи се охлади добре, кора и решетка. От черния дроб се оттича в малък контейнер и масло и намачкайте го с вилица.

Салата от черен дроб на треска без майонеза - снимка стъпка 2 2. Охлаждане яйца, обелете и настържете на ренде. При желание в салатата с черен дроб на треска без майонеза в домашни условия съставки може да не се трият, а се нарязва на малки кубчета, но точно такъв вид салата се получава невероятно нежна.

Салата от черен дроб на треска без майонеза - снимка стъпка 3 3. Зелен грах е допълнителна съставка и му трябва много малко — буквално 2 супени лъжици са достатъчни.

Салата от черен дроб на треска без майонеза - снимка стъпка 4 4. Мариновани краставички, нарязани на малки кубчета. В рецептата за приготвяне на салата с черен дроб на треска без майонеза им може и да не се използва, замяна на маслини, например, или каперси.

Салата от черен дроб на треска без майонеза - снимка стъпка 5 5. Остава свържете черния дроб, картофи, яйца, краставици и грах. Разбъркайте добре, добавете сол и черен пипер на вкус. Подправете с масло от черния дроб и може да се сервира на масата. Отличен вариант ще тарталетки, тъй като това е не само красиво, но и удобно.