Скумрия във фолио на фурна

Скумрия във фолио на фурна

Време за приготвяне: 1 ч. и 0 мин.

Сочни и апетитни рибки с подправки и зеленчуци — най-доброто ястие в случай празник или вечеря с гости. С нетърпение рецептата за скумрия във фолио във фурната и мустаци мотаем.

Начин на приготвяне:

Да харесва ми да готвя риба, така че това е факта, че много усилия това да не се изисква. Вземете трупа и запекаешь. За приготвяне на скумрия във фолио във фурната имаме нужда от прясна рибка. Скумрия сама по себе си е много полезно, така и много вкусна — не само в консервирани, но и в печени. Предварително рибка выпотрошите, изплакнете, премахнете всички ненужни. Вижте повече рецепта.

Необходими продукти:

  • Скумрия — 1-2 Парчета
  • Олио — 1-2 Г.». лъжици
  • Подправки, сол, черен пипер — На вкус

Брой порции: 2

Как да се приготви «Скумрия във фолио на фурна»

Скумрия във фолио на фурна - снимка стъпка 1 От подправки посъветва да приемате смес от чушки — бахар, черен, черен, като цяло — всички, кои ще намерите.

Скумрия във фолио на фурна - снимка стъпка 2 Внимателно намажете подправки рибка. Увийте как трябва да се във фолио. Изпрати във фурната за 35 минути при 190 С. междувременно, нарязани пресни зеленчуци за подаване на ястия.

Скумрия във фолио на фурна - снимка стъпка 3 Могат да бъдат нарязани пресни билки, да вземе лук, домати, лимончик — те перфектно се съчетават с риба. Фолио, отворете и дайте още риба позапекаться 10 минути — да е златна коричка. Нашата скумрия във фолио във фурната е готова! Гарнира се със зеленчуци и сервирайте. Приятен апетит!