Тарталетки с хайвер и крема сирене

Тарталетки с хайвер и крема сирене

Време за приготвяне: 10 мин

Тарталетки — малки лодки от теста, приготвени по различни рецепти, които попълват различни пълнежи. Да ви кажа как се готви тарталетки с хайвер и крема сирене. Вижте!

Начин на приготвяне:

Тартатетки така и уникални, че плънката може да се променят всеки път, получавайки всеки път, когато уникално ново ястие. Днес аз предлагам, е това ето един лесен вариант за приготвяне тарталеток с ирой и крема сирене.

Необходими продукти:

  • Тарталетки — 25 Парчета
  • Хайвер мойвы — 1 Брой (кутия)
  • Крем-сирене — 200 Гр
  • Магданоз — 1 Връзка

Брой порции: 15

Как да сготвим «Тарталетки с хайвер и крема сирене «

Тарталетки с хайвер и крема сирене - снимка стъпка 1 За приготвяне на тази закуски имаме нужда от крем от крем-сирене и сами тарталетки. Допълнение и кулминацията на вкус ще хайвер. Можете да вземете хайвер мойвы или морска треска.

Тарталетки с хайвер и крема сирене - снимка стъпка 2 Подгответе тарталетки. Тарталетки се предлагат в няколко вида. Всичко зависи от вида на тестото, от което са приготвени. Моите тарталетки гофрети. Има пясъчен.

Тарталетки с хайвер и крема сирене - снимка стъпка 3 Напълнете тарталетки крем-сирене. При липса на крем-сирене може да се вземе заквасена сметана, предварително изложени я през марля. Заквасена Сметана спустит серум и ще се превърне в близост до крем-сирене. Крем-сирене може да се приготви и себе си.

Тарталетки с хайвер и крема сирене - снимка стъпка 4 Отгоре на крем-сирене сложете подсолена хайвер мойвы.

Тарталетки с хайвер и крема сирене - снимка стъпка 5 Всяка тарталетку украсете листни магданоз.

Тарталетки с хайвер и крема сирене - снимка стъпка 6 Може да се сервира закуска на масата. Вкусни и хрупкави тарталетки са готови. Те са вкусни и сами по себе си и вприкуску към други ястия. Отлично решение за банкет на работа или на пикник.