Домати, пълнени с крема сирене

Домати, пълнени с крема сирене

Време за приготвяне: 30 мин

Домати, пълнени с крема сирене — много е лесна за приготвяне, вкусна и полезна закуска. Както показва практиката, закуска харесва дори и на децата, безразличен към творогу и домати поотделно.

Начин на приготвяне:

Домати, пълнени с крема сирене, билки и чесън, са чудесно допълнение към всеки масата — празнично, будничному или дори за пикник. Предястие изглежда доста празнично, яде си ръцете и с голямо удоволствие всички от малки до големи. При желание, може да се замени с извара любимо сирене и използвате същия рецепта за пълнени домати.

Успех в подготовката!

:)

Необходими продукти:

  • Доматите са малки — 10 Броя
  • Извара — 250 Грама
  • Зелен лук (перо) — 2 Броя
  • Копър, магданоз — На вкус
  • Чесън — 1 Скилидка
  • Майонеза — 1-2 Г.». лъжици
  • Сол — На вкус

Брой порции: 10

Как да сготвим «Домати, пълнени с крема сирене»

Домати, пълнени с крема сирене - снимка стъпка 1 Ще подготвим всички съставки. Нуждаем се от малки, крепенькие домати.

Домати, пълнени с крема сирене - снимка стъпка 2 Първо се заемете с домати. С остър нож отрежете горната част на домата (аз приготвена закуска за празнична маса, така красиво изрязани под ъгъл 60 градуса, но може просто да отрежете върха на хоризонтално).

Домати, пълнени с крема сирене - снимка стъпка 3 Върхът на домата не ни трябва — може да се използва в приготвянето на друго ястие или просто да се яде суров.

Домати, пълнени с крема сирене - снимка стъпка 4 Лъжичка внимателно извадете съдържанието на домата — на семената с течности. Вътрешността на домата, ние също не се нуждаят, но не бива да се изхвърля — отново, пригответе нещо, например, доматен сос.

Домати, пълнени с крема сирене - снимка стъпка 5 Вътрешността на доматите трябва да не остане почти никаква течност и семена — в действителност, ние се нуждаем само от кошница от твърда част на домата.

Домати, пълнени с крема сирене - снимка стъпка 6 Сега малък трик — сложете доматите в хартиена кърпа (куха част надолу) и се оставя, докато самите междувременно правим плънка. Хартиени кърпи за ръце поглъща останалата част на доматите течност, и при нас ще бъдат перфектно подготвени кошница от домати.

Домати, пълнени с крема сирене - снимка стъпка 7 Разминаем извара калории.

Домати, пълнени с крема сирене - снимка стъпка 8 Добави в сиренето, нарязания на ситно магданоз.

Домати, пълнени с крема сирене - снимка стъпка 9 Там също избутват чесън.

Домати, пълнени с крема сирене - снимка стъпка 10 Добавя се майонезата, подправя се със сол-черен пипер, разбъркайте.

Домати, пълнени с крема сирене - снимка стъпка 11 С помощта на чаена лъжичка пълнени нашите домати получената извара смес.

Домати, пълнени с крема сирене - снимка стъпка 12 Сервира се като предястие или аперитив. Приятен апетит!

:)