Горошница с пиле в мультиварке

Горошница с пиле в мультиварке

Време за приготвяне: 2 ч. и 0 мин.

Прекрасна горошница с пиле в мультиварке е много проста и достъпна за ястие, което ожно да се готви за семеен обяд или вечеря. Кашата се получава много питателна и полезна. Препоръчвам!

Начин на приготвяне:

Приготвят се горошницу с пиле в мультиварке в домашни условия. Първо се запържва в купа мультиварки пилешко месо, след това добавете моркови и лук. След 10 минути, заспи, изготвен от грах, сол, черен пипер и залейте всичко с вода. Готвене в режим «Охлаждане» на 2 часа. Приятно готвене!

Необходими продукти:

  • Пилешко месо — 400 Грама
  • Грах дробленный — 500 Грама
  • Лук — 1 Брой
  • Моркови — 1 Брой
  • Олио На вкус
  • Сол и подправки — На вкус

Брой порции: 3-4

Как да сготвим «Горошница с пиле в мультиварке»

Горошница с пиле в мультиварке - снимка стъпка 1 В мультиварку залейте 1 супена лъжица. л. растително масло. Задайте режим «Печене» 20 минути и полагане на парчета пиле. Приготвя се 20 минути.

Горошница с пиле в мультиварке - снимка стъпка 2 Лук, нарязани на малки кубчета, а морковите на ренде. Добавете зеленчуци към пиле и се запържва всички заедно още 7-8 минути.

Горошница с пиле в мультиварке - снимка стъпка 3 Грах старателно измийте със студена вода.

Горошница с пиле в мультиварке - снимка стъпка 4 Попълнете грах в мультиварку и доливаем вода, за да покривки за съдържанието на мультиварки на 2 см. Сол и черен пипер на вкус, переключаем режим на «Охлаждане» на 2 часа.

Горошница с пиле в мультиварке - снимка стъпка 5 Приятен апетит!