Манти с картофи и бекон

Манти с картофи и бекон

Време за приготвяне: 1 ч. и 0 мин.

Разбира се, с кулинарна класика нищо хубаво. Но аз лично понякога ме дърпа за експерименти. Така, наскоро направи манти с картофи и бекон в домашни условия. Много вкусно се оказа, съветва!

Начин на приготвяне:

Аз мисля, че е ясно, че това е все пак една много проста рецепта занятия с картофи и бекон, и основната трудност тук е във времето. Защото е трудно подгадать, когато именно от сурови картофи, изобщо не ще остане, и ястие може да се сервира! За това аз препоръчвам картофи се режат колкото се може по-малко, и плънка разпределете равномерно на всеки занятия. Сигурна съм, това не е толкова трудно, и тази рецепта за приготвяне на занятия с картофи и бекон вие ще имате на «ура!»

Необходими продукти:

  • Брашно — 2 Чаши (може да се наложи повече)
  • Вода — 1 Чаша
  • Картофи — 4 Броя
  • Лук — 1 Брой
  • Мас свежо — 200 Гр
  • Подправки — 1 На вкус

Брой порции: 5-7

Как да сготвим «Манти с картофи и бекон»

Манти с картофи и бекон - снимка стъпка 1 1. За да започнете път да направя тест. Смешаем брашното със солта (около половин чаена лъжичка), залейте с вода. Сгъва се стегнат, но еластично тесто. Ако е необходимо добавяйте още брашно. Оставете да престои в хладилника.

Манти с картофи и бекон - снимка стъпка 2 2. Междувременно се занимава с плънка. Картофи моя, почистете и нарежете на ситни dice. Лук и бекона на ситно shinkuem, добавяме към картофите и разбъркайте. Добавяме подправките, разбъркайте още веднъж.

Манти с картофи и бекон - снимка стъпка 3 3. От тестото правим наденица, която се нарязва на филийки. От всяка част разточете тортата, и вътре се поставя плънката. Zaschipyvaem край.

Манти с картофи и бекон - снимка стъпка 4 4. Дъното на котел намажете с масло, и давайте манти. Варете в продължение на 30-40 минути в зависимост от мощността на котел.

Манти с картофи и бекон - снимка стъпка 5 5. Всичко е готово! Обадете се на всички на масата!