Пиле с броколи в сметана

Пиле с броколи в сметана

Време за приготвяне: 1 ч. и 0 мин.

Пред вас вкусна и лесна рецепта пиле с броколи в сметана. Оказва се, че много услуги, отговарящи, но в същото време е лесно и леко ястие, което ще оценят всичко си домакинство. Препоръчвам на зъби!

Начин на приготвяне:

Пред вас — най-лесният и евтин готвене рецепта пиле с броколи в сметана. надявам се. да ви е крехко изящество. затворени в скромни кулинарни рамка и моите не са по-малко скромни кулинарни умения, ще ви хареса! Пригответе този шедьовър на своите домашни — точно те ще го оценят!

Необходими продукти:

  • Пилешки гърди — 4 Броя
  • Броколи — 1 Бр. (една средна глава)
  • Сметана 30% — 1 Литър
  • Подправки — На вкус
  • Гарнитура На вкус

Брой порции: 4-5

Как да сготвим Пиле с броколи в сметана»

Пиле с броколи в сметана - снимка стъпка 1 1. В тиган растопим масл ои започваме да се пържи пиле, нарязани на малки парченца. междувременно разделяме броколите на розички и отварим варят в подсолена вряща вода за 5-10 минути. Откинем след това в гевгир.

Пиле с броколи в сметана - снимка стъпка 2 2. А след това добавяме броколи за пиле, разбъркайте, добавете подправките и се запържва, докато кокошка не стане златисто, излишната течност от броколи и не ще си отиде.

Пиле с броколи в сметана - снимка стъпка 3 3. Сега изсипете цялото това великолепие сметана, и успоредно започва да се готви гарнитура — при мен това е паста.

Пиле с броколи в сметана - снимка стъпка 4 4. Когато броколи в сметана заври, минимизира огън. и на слаб огън готви ястието още 10 минути. А по-нататък сервируем маса и се сервира с гарнитура този чудным сос!