Пластове салата с раци пръчки (вкусно и лесно)

Пластове салата с раци пръчки (вкусно и лесно)

Време за приготвяне: 30 мин

Пред вас — още един вариант на празнична салата с раци пръчки. Той се приготвя бързо и просто, но оказва се, много вкусна и удовлетворяващо. Задължително пригответе си към трапезата на нова година!

Начин на приготвяне:

Рецепта как да се готвя пластове салата с раци пръчки, включва сами рулца от раци, яйца, домати и сирене. Можете също така да добавите консервирана царевица, топено сирене и други съставки. Експериментирайте, фантазируйте, но също така не пропускайте да опитате и моя вариант. Сигурна съм, че ви е много хареса!

Необходими продукти:

  • Рулца от раци — 200 Гр
  • Сиренето е твърдо — 100 Гр
  • Домати — 1 Брой
  • Яйца — 2 Броя
  • Майонеза — 2 Чл. лъжици

Брой порции: 3-4

Как да сготвим «Пластове салата с раци пръчки (вкусно и лесно)»

Пластове салата с раци пръчки (вкусно и лесно) - снимка стъпка 1 Подготовка на всички необходими съставки. Яйцата сварете твърдо сварени.

Пластове салата с раци пръчки (вкусно и лесно) - снимка стъпка 2 Рулца от раци нарежете dice и се разстила на дъното на равна чиния. Отгоре направете майонеза рибарска мрежа.

Пластове салата с раци пръчки (вкусно и лесно) - снимка стъпка 3 Яйцата се настъргва на ренде и поставете в рулца от раци. Отново се покрива с майонезной окото.

Пластове салата с раци пръчки (вкусно и лесно) - снимка стъпка 4 Домати нарежете dice. Сложете го на трети слой.

Пластове салата с раци пръчки (вкусно и лесно) - снимка стъпка 5 Сирене решетка, сложете го последният слой на домати.

Пластове салата с раци пръчки (вкусно и лесно) - снимка стъпка 6 Готовата салата гарнирайте с майонеза, билки или цветя от зеленчуци. Салата е готова! Сервирайте го на масата и яжте с удоволствие!