Помидорки чери с огуречно сирене плънка

Помидорки чери с огуречно сирене плънка

Време за приготвяне: 15 мин

За разнообразяване на закуски на празничната маса предлагам една много интересна идея. Това е не само красиво и ярко, но и са много вкусни. Да, и процесът е бърз и доста опростен, така че опитайте.

Начин на приготвяне:

Пред вас рецепта стъпка по стъпка как да се готвя помидорки чери с огуречно сирене плънка. Да първоначално да подаде закуска на масата предлагам да се оформи я като ярка празничния букет от цветя. Интересно, нали? Домати е по-добре да не са най-малки и по-големи, че с тях е удобно да работи. В плънката може да добавите щипка черен пипер, сух босилек или риган, например, а и други ароматни билки, които ще ви вкус.

Необходими продукти:

  • Помидорки — 15 Броя
  • Пера зелен лук — 15-17 Броя
  • Краставица — 1 Бр.
  • Пита сирене сирене — 250 Гр
  • Сол и подправки — На вкус

Брой порции: 6-8

Как да сготвим «Помидорки чери с огуречно сирене плънка»

Помидорки чери с огуречно сирене плънка - снимка стъпка 1 1. Помидорки измийте и изсушете, направете отгоре разрези с остър нож.

Помидорки чери с огуречно сирене плънка - снимка стъпка 2 2. Отдолу направете вдлъбнатина, за да може да се постави там «стрък».

Помидорки чери с огуречно сирене плънка - снимка стъпка 3 3. Сега може да се направи плънка. Краставица измиване, сухи и почистени от кожата (да, той е по-крехко). Нарежете и добавете го в купа за творожному сирене, предварително замеси го лъжица. Подсолите, разбърква се подправките, разбърква се до хомогенност.

Помидорки чери с огуречно сирене плънка - снимка стъпка 4 4. Внимателно поставете плънката в помидорки. Пера лук измийте, сухи и го поставете в отвора на дъното.

Помидорки чери с огуречно сирене плънка - снимка стъпка 5 5. Ето такава красота се получава в крайна сметка! Останалите пера лук вратовръзка «букет». Това е всичко, закуска може да се сервира на масата. Приятен апетит!