Салата по-гавайски

Време за приготвяне: 40 мин

Прекрасен е много проста и лесна салата по-гавайски, който ще се хареса, и деца, и възрастни. Прекрасна комбинация от пилешки гърди, ананас и сирене правят вкусът му е изключително мек и приятен.

Начин на приготвяне:

Разбира се, да се нарече този чудесен салатик абсолютно нов не е невъзможно, но, ако искате да разнообразите вашето обичайното празнично меню, това е просто рецепта на салатата по-гавайски — различен вариант. Повярвайте ми, безразлични към него няма да остане, защото дори и аз, човек, който вечно выковыривает парченца ананас от пица, дойде в далечните наслада от забележителен вкус. Може би, всичко тук е в чудесно съчетание на продукти и пропорции, но, така или иначе, той си заслужава да го вкуси. Така че, не се колебайте да е дело на дълга кутия, запознайте се с рецепта салата по-гавайски със снимка и пристъпи към готвене.

Необходими продукти:

  • Пилешки гърди — 500 Грама
  • Ананас от консерва в банката — 1 Бр.
  • Царевица, консервирани в буркан — 1 Бр.
  • Краставици — 2 Броя
  • Сирене — 200 Гр
  • Майонеза — На вкус
  • Пресни подправки — На вкус

Брой порции: 6-8

Как да сготвим «Салата по-гавайски»

Първо трябва да сварете пилешки грудку и чакам, докато той се охлади.След това нарежете я на кубчета. Парчета от ананас екстракт от банки и така да е, нарязани на кубчета. Краставица и нарязване на ивици. Сиренето трябва да настържете. Отваряне на буркан царевица, се оттича течността и се разстила царевица в купа за салата. В нея също се добавят нарязани на кубчета краставица,пилешко, ананас и половината от настъргано сирене. Облечен с майонеза и се разбърква. Добавете ни салатик горочкой, поръсва се с останалия кашкавал и сервирайте върху празничната маса.