Торта «Походный»

Торта

Време за приготвяне: 30 мин

Името говори само за себе си. Тези торти се вземат взето в поход. Вземете задължително, но трябва да ги готвя, и ние ще започнем веднага. Тортата трябва да бъдат затворени, за да са удобни за носене беше.

Начин на приготвяне:

За приготвяне на този тип торта може да се шунката се замени с домашна яхния, нарезав го колкото се може по-малко, добави още малко сос, така че плънката е сочна. Тъй като месни консерви има бульон, а след това плънката с домашен яхния по-добре сдобрить, добавяне на масло.

Необходими продукти:

  • Бутер тестото — 500 Грама
  • Ориз варен — 5 Ст. лъжици
  • Месни Консерви — 200 Гр
  • Масло — 50 Грама
  • Яйце — 1 Брой

Брой порции: 20

Как да сготвим «Пай «Походный»»

Торта За приготвяне на пай сварете ориза в подсолена вода, добавяне при варене във вода, 2 супени лъжици. супени лъжици растително масло.

Торта Сега към ориз, добавете няколко супени лъжици говяжей яхния. Разбърква се. В плънката може да добавите малко зелени, но аз не я обичат и тя перебьет вкус ориз със задушени.

Торта На масата разпространението лист хартия за печене. Сложете в него покупное бутер тесто. Леко припудрите тестото с брашно.

Торта Разточете тестото върху хартия слой. Опитайте се да се търкаля тестото в една посока, тогава то не ще загуби своята форма и ще бъде еднакво равно от всички страни.

Торта Върху тестото се разстила плънка от ориз и яхния.

Торта За плънката сложете няколко малки парченца масло. Разточете още един слой от тесто. Покрийте ги торта отгоре. На този лист от тестото направих валяк разрези, за да отидете в пара при выпекании.

Торта Защипните край. Изрежете излишното тесто. Выровняйте. Край на тортата подверните нагоре и защипните, което му придава красив външен вид. От остатъците от тестото могат да бъдат в интерес на кръгова плащам модел.

Торта Разбитото яйце и намажете тестото отгоре. Загрейте фурната до 200 градуса и се пече пая във фурната до румяности и омекнат (около 20-25 минути).