Жулиен в годни за консумация кокотницах

Жулиен в годни за консумация кокотницах

Време за приготвяне: 1 чаена 15 мин.

Искате да приготвите вкусно и сочно ястие от френската кухня, но нямате специални кокотниц? Няма проблем! С помощта на тази рецепта се готви жулиен в годни за консумация кокотницах, и чиниите се мият не се наложи.

Начин на приготвяне:

Искате да приготвите вкусно и оригинално сочно ястие, което може да се яде заедно с «кухня», в който тя се готви?:) С помощта на тази проста рецепта, в която се разказва и показва как се приготвя жулиен в годни за консумация кокотницах, можете да изненада и много вкусно, хранят семейство или гости. Готви!

Необходими продукти:

  • Пилешко филе — 400-500 Грама
  • Гъби — 400 Гр
  • Лук — 1 Брой
  • Сиренето е твърдо — 170-200 Гр
  • Крем 15% — 200 Милилитра
  • Масло — 100 Гр
  • Кифлички без добавка на захар — 8 Парчета
  • Сол — 2/3 Чаени лъжици (на вкус)
  • Червен пипер млян — 0,5 Чаени лъжички
  • Пипер черен — 2 Щипки

Брой порции: 8

Как да сготвим «Жулиен в годни за консумация кокотницах»

Жулиен в годни за консумация кокотницах - снимка стъпка 1 Пилешко филе, нарязани на малки парченца, добавете няколко щепоток сол, черен пипер и червения пипер. Разбърква се, нека малко се изправи.

Жулиен в годни за консумация кокотницах - снимка стъпка 2 Гъби почистим, помоем и максимално обсушим. След това дребно нарязания ги на малки парченца.

Жулиен в годни за консумация кокотницах - снимка стъпка 3 Изчистване на лук, ситно я нарязани.

Жулиен в годни за консумация кокотницах - снимка стъпка 4 Загрейте тиган с масло, се разстила в нея, гъби. Запържете до пълно изпаряване на течността.

Жулиен в годни за консумация кокотницах - снимка стъпка 5 Добавете лук, разбърква се и се запържва до лек златист цвят на лука.

Жулиен в годни за консумация кокотницах - снимка стъпка 6 А сега да добавим и пилешко филе. Разбърква се и се запържва 5-7 минути.

Жулиен в годни за консумация кокотницах - снимка стъпка 7 Добавете сметаната и сол на вкус. Довежда се до кипене, а след няколко минути почистваме тигана от огъня.

Жулиен в годни за консумация кокотницах - снимка стъпка 8 Отрежете с кифли върха, премахване на трохи.

Жулиен в годни за консумация кокотницах - снимка стъпка 9 Хартия за печене и покриваме още пергамент. Попълнете кифлички плънка.

Жулиен в годни за консумация кокотницах - снимка стъпка 10 Сиренето се настъргва.

Жулиен в годни за консумация кокотницах - снимка стъпка 11 И сирене се разстила върху плънката, като ще запечатывая си.

Жулиен в годни за консумация кокотницах - снимка стъпка 12 И поставяме в предварително загрята до 200 градуса фурна 20-25 минути на. Сирене трябва да се стопи и малко подрумяниться.