Пудинг от брашно от елда

Пудинг от брашно от елда

Време за приготвяне: 15 мин

Пудинг от елда – лечебна напитка, която е в състояние да намали нивото на холестерола, да помогнат за почистване на червата от шлаки и токсини, да се нормализира налягането и обмяната на веществата в организма на човека.

Начин на приготвяне:

Вземете желе брашно от елда препоръчват два пъти на ден 30 минути преди ядене по 100-150 мл. След което трябва да се яде 1 чаена лъжичка. мед. Курс на приемане може да продължи от един до два месеца.

Сега аз рассажу ви, как да се приготви желе брашно от елда:

1. Гречневую брашното се изсипва 200 мл. студена вода и внимателно се разбърква, за да избегнете образуването на бучки.

2. Останалата вода се вари, бавно добавете в нея получената смес, като се разбърква непрекъснато.

3. Варете на слаб огън за 5-10 минути, докато сместа се сгъсти. Нататък се изсипва зехтинът и се разбърква. Пудинг от елда е готов.

Гречневую брашно може да купите или да направите сами, внимателно прах с помощта на кафемелачка сушени цели зърна от елда.

Елда брашно не съдържа глутен и много по-полезно от пшенично брашно. В състава му се съдържат витамин е, витамини от групата В, фибри, калий, фосфор, желязо, селен, цинк, манган, магнезий и аминокиселини, осем от които незаменими. Много лесно смилаем.

Препоръчват се консумира елда желе, когато е необходимо спазването на диета; много заболявания на вътрешните органи; за укрепване на сърдечно-съдовата система; по време на силни физически и умствени натоварвания, за подобряване на обмяната на веществата.

Необходими продукти:

  • Елда брашно — 3-4 Ст. лъжици (фино шлайфане)
  • Вода — 1,2 Литра
  • Зехтин — 1 Член. лъжица

Брой порции: 8-12